Terrasana sos sojowy bezglutenowy BIO 250ml
Opis
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
SKŁADNIKI
woda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.